Sporthal Overasselt

SPORTEN

Bij Sporthal Overasselt kunt u terecht voor diverse (zaal)sporten. Hierbij een overzicht.

Sporten

Diverse sportverenigingen spelen in Sporthal Overasselt hun indoor competitiewedstrijden of hun indoor trainingen. Ook individuele sporters (vriendenclubs en bedrijfssporters) maken gebruik van Sporthal Overasselt.

De kleedkamers (6 voor sporters en 2 kleedkamers voor scheidsrechters) hebben eigen toiletten, gemeenschappelijke douches en lockers.

De Sporthal heeft een invalide-toilet, een EHBO-ruimte, een geluidsinstallatie, en een elektronisch scorebord. De Sporthal is 24 meter breed, 44 meter lang en 7 meter hoog (NOC/NSF normen).

De zaal is geschikt voor alle indoorsporten (zaalvoetbal, korfbal, basketbal, tennis, badminton, zaalhockey, volleybal, handbal, judo -wel zelf judomatten meenemen- senioren sport). Voor trainingsdoeleinden heeft de zaal een opname-installatie.

Voor de bezetting, zie het Sportrooster elders op deze website.

Voor het publiek dat de wedstrijd niet vanuit de sporthal kan volgen, heeft de Sporthal de mogelijkheid om deze online mee te kijken. Via de digitale tribune (camera) kan een wedstrijd op afstand gevolgd worden De camera kan geen beelden opslaan en is beveiligd. De toegang tot de camera kan opgevraagd worden bij: administratie@sporthaloverasselt.nl

Zaalvoetbal

Korfbal

Basketbal

Tennis

Badminton

ZaalHockey

Handbal

Volleyball

Sporten met een beperking

Onderwijs

Overdag wordt de Sporthal ook enkele uren gebruikt als gymnastiekzaal door de leerlingen van de basisscholen in Overasselt en Nederasselt.

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes geldt een speciaal tarief. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor evenementen en kinderfeestjes contact op met de sporthal.

Senioren

Deze hal is namelijk ook uitermate geschikt voor indoor sporten, en wordt al door diverse sportverenigingen gebruikt. Zo ook door senioren sportclub Fit & Fun.

Sporten met een beperking

Deze hal is ook uitermate geschikt voor sporters met een beperking.