Sporthal Overasselt

Evenementen

Bij Sporthal Overasselt kan ingericht worden voor kleine en grote evenementen.

GROTE EN KLEINE EVENEMENTEN

Sporthal Overasselt is geschikt voor indoorevenementen en indoorsporten. De Sporthal heeft een kleine eigen moderne kantine, die met een rolluik afgesloten kan worden, voor bijvoorbeeld voorbespreking van competitiewedstrijden. Niet vergeten deze ruimte in dat geval gratis te huren.

Voor grote evenementen kan in overleg ook gebruik gemaakt worden van de nieuwe Sportkantine van de Voetbalvereniging Overasseltse Boys, die aangebouwd is aan de sporthal. Neem in dat geval dan contact op met 06 536 273 64: planning).

Beurzen & fairs

4 Daagse overnachting

Evenementen zelf organiseren

Rommelmarkt

Concerten

Bedrijfsuitjes

Evenementen en concerten

Ter bescherming van de vloer, kan bij evenementen de vloer afgedekt worden met een eigen vloerbedekking, voor de huur daarvan wordt een extra bedrag in rekening gebracht. De sporthal heeft drie jaar geleden nieuwe dimbare verlichting aangeschaft. De zaal is geschikt voor maximaal 600 personen, voor alle evenementen kunnen van de Sporthal stoelen gehuurd worden.

In het recente verleden heeft de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Landmacht enkele concerten gegeven. Zie onderstaand de foto’s op deze website.

Vierdaagse Overnachtingen

De Sporthal is heel geschikt als overnachting voor groepen 4-daagse lopers (minimaal een groep van 30 personen). Het tarief wordt in overleg en met inachtneming van de wensen (o.a. ontbijt, lunchpakket, warme maaltijd) van de groep, vastgesteld. Voor individuele lopers en voorgroepen kleiner dan 30 personen is het in principe niet mogelijk te overnachten. Zij kunnen wel contact opnemen met de Sporthal om te bespreken welke mogelijkheden er misschien toch nog zijn.

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes geldt een speciaal tarief. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor evenementen en kinderfeestjes contact op met de Sporthal (06 536 273 64).