Onze gebruikers

 Sporthal  huren

 

Wilt u een sporthal huren voor bijvoorbeeld een potje zaalvoetbal met vrienden, of moet u naar binnen uitwijken met een hockeytraining wegens slecht weer? Indoorhal Overasselt biedt de oplossing. In deze indoorhal kunt u namelijk terecht voor deze en de meeste andere indoor sporten zoals tennis, volleybal, handbal en badminton. En ook voor bootcamps is dit een prima uitwijkmogelijkheid, en kunt u de sporthal huren. Hieronder het aantal velden dat deze sporthal kent per sport:

 

·         1 veld              Zaalvoetbal, korfbal, basketbal, tennis, hockey, handbal

·         4 velden           Volleybal

·         7 velden           Badminton

 

Ook voor sportieve kinderfeestjes is de sporthal bij uitstek geschikt. Kinderen kunnen hun eigen voetbal- of hockeytoernooi organiseren waarbij de hele hal tot hun beschikking staat. Ideaal om een verjaardagsfeest op een woensdagmiddag bijvoorbeeld te vieren! Voor kinderfeesten gelden speciale, lagere tarieven: € 5 per kind tot een maximum van € 50.

 

Uiteraard is deze indoorhal ook voorzien van zitplaatsen, kleedkamers, douches en een gezellige kantine, waar u na het sporten nog terecht kunt voor een drankje en eten. Het is kortom een volwaardige sporthal voorzien van alle faciliteiten. Klik op beschikbaarheid sporthal als u gebruik wilt maken van de sporthal.

 

Een groot aantal verenigingen maakt al gebruik van de sporthal:

 

·         Overasseltse Boys

·         SV Heumen

·         Astrantia/ONA

·         DIOSA

·         Eendracht Mook

·         Playing Girls Niftrik

·         Volleybalvereniging Overasselt

·         Badmintonclub Grave

·         Badmintonclub Overasselt

 

Uw auto kunt u gemakkelijk en voordelig voor de deur parkeren, want de accommodatie is voorzien van een grote, gratis parkeerplaats. Woont u in Wijchen, Grave, Malden, Nijmegen, Beuningen of Cuijk en wilt u een sporthal huren? Wij bieden u dus de faciliteiten. Klik hier voor beschikbaarheid.