Onze gebruikers

 Sportdag, sportieve klantendagen, bedrijfsuitjes

 

Wilt u een sportief bedrijfsuitje regelen, of een dito klantendag, waarbij zowel indoor als outdoor sporten mogelijk moet zijn? Welkom bij Indoorhal Overasselt! Deze indoorhal heeft namelijk als unieke eigenschap, dat er zowel binnen als buiten gesport en gerecreëerd kan worden. De indoorhal is immers gesitueerd op sportpark de Passelêgt en is omringd door een aantal sportvelden waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden, of waar een zeskamp kan worden gehouden. De indoorhal zelf telt het volgende aantal velden per sport:

 

·         1 veld              Zaalvoetbal, korfbal, basketbal, tennis, hockey, handbal

·         4 velden           Volleybal

·         7 velden           Badminton

 

Ook zijn er turntoestellen aanwezig. Daarmee is de Indoorhal Overasselt een ideale locatie voor grootschalige sportieve bedrijfsuitjes, klantendagen en sportdagen. Daarnaast is deze indoorhal ook voorzien van een grote, gezellige kantine voor een natje en een droogje, zodat het een locatie is waar u de gehele dag uw personeel, relaties en klanten kunt vermaken op een sportieve manier. Zie kenmerken indoorhal voor meer info.

 

Indoorhal Overasselt ligt rustig gelegen in het buitengebied van Overasselt ten zuiden van Nijmegen, en is via de snelweg goed bereikbaar via de A50 en A73. Voor de indoorhal ligt een grote parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren.