Onze gebruikers

Sporthal ouderen

 

Vitaal blijven op hoge leeftijd, dat willen we allemaal. Organiseert u fitness, of sport- en spelactiviteiten voor grotere groepen ouderen  in de regio Nijmegen, of wilt u dat doen? En zoekt u een sporthal die ingesteld is op ouderen? Dan kan Indoorhal Overasselt wel eens de perfecte locatie zijn. Deze hal is namelijk ook uitermate geschikt voor indoor sporten, en wordt al door diverse sportverenigingen gebruikt. Zo ook door senioren sportclub Old Socks.

 

Het grote voordeel is, dat u hier met een grote groep ook overdag terecht kunt, waarbij de hele sporthal tot uw beschikking staat. En dat in een rustige, landelijke omgeving voor sport, spel en beweging. Sport, spel en beweging kunnen zodoende in ongestoord beoefend worden. Het is daarmee een ideale sporthal voor ouderen.

 

Uiteraard zijn er ook ruim voldoende moderne kleedruimtes en sanitaire voorzieningen aanwezig, evenals een kantine voor een versnapering of drankje. Klik op beschikbaarheid sporthal om te zien of de gewenste tijd nog vrij is.

 

 

 

 

X